0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Maatwerk Schuifwand

Een schuifwand in uw veranda of overkapping zorgt ervoor dat u het hele jaar door lekker buiten kunt zitten. U geniet hierdoor nóg meer van uw veranda of overkapping. Dit komt ook doordat u een nog luxere uitstraling creëert. Bij RnW Schuifwanden bent u aan het juiste adres voor een schuifwand. Wij leveren zowel een standaard schuifwand als een maatwerk schuifwand.

Schuifwand op maat

Bent u op zoek naar een glazen schuifwand op maat? Bij RnW Schuifwanden weten wij maar al te goed dat geen enkele veranda of overkapping hetzelfde is. Een schuifwand moet perfect aansluiten en helemaal dicht kunnen. Hierdoor is het belangrijk dat u kiest voor kwaliteit en een betrouwbare partij. Ons luxe S20 schuifwand systeem maken wij perfect passend voor uw overkapping. Wij verzorgen glas op maat met slechts 15 m. Onze schuifwanden zijn tevens altijd voorzien van glasopvang, opstoppers en meenemers. Daarnaast kunnen wij ook luxe grepen en sloten verzorgen.

Helemaal compleet

Bij RnW Schuifwanden verzorgen wij alles voor uw schuifwand. U bent bij ons meteen helemaal compleet. Alle losse onderdelen zitten in ons assortiment. Denk hierbij aan een tochtstrip, komgrepen, meenemers, funderingskokers en glasopvang. Daarnaast kunt u kiezen voor de kleur van uw schuifwand en de samenstelling met het aantal sporten en glaswanden. Hierin denken we uiteraard ook graag met u mee. 

Maatwerk schuifwand - vele opties

Bij het uitkiezen van uw schuifwand heeft u veel opties waar u uit kunt kiezen voor uw veranda of overkapping. Uiteraard kunnen we u hierover ook adviseren. Kies uit de afmetingen, de hardheid van de glazen schuifwand en de kleur van het glas. De glazen schuifwand is in verschillende kleuren beschikbaar.

Vakkundige installatie en uitstekende service

Bij RnW Schuifwanden begrijpen we dat de installatie van uw maatwerk schuifwand een cruciale stap is om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw veranda of overkapping. Daarom bieden wij vakkundige installatie aan door ons ervaren team van professionals. Onze installateurs zorgen ervoor dat uw schuifwand perfect geplaatst wordt, met oog voor detail en nauwkeurigheid.

Maatwerk Schuifwand

RnW Schuifwanden

Wists u dat RnW Schuifwanden u niet alleen van schuifwanden kan voorzien? In ons assortiment vindt u ook complete overkappingen, veranda's en lichtstraten. Kom ook langs in onze showroom.

Waarom kunt u kiezen voor RnW Schuifwanden? 

 • Veel voorraad
 • Groot aanbod
  In de avond en in het weekend bereikbaar
 • 10 jaar garantie.
 • Gratis op de door uw gewenste maat gezaagd
 • Alles gratis schoon geblazen
 • Voorraad producten leveren wij gegarandeerd binnen drie weken door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) 
 • Bezorgkosten € 35,00 incl. btw
 • Wij bezorgen ook in België (vraag naar onze voorwaarden).
 • U kunt bij ons voor elk onderdeel terecht, van schroefje tot complete terrasoverkapping.

Offerte aanvragen Webshop