0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Geniet van een veranda met glazen schuifwand

Lekker genieten van het buitenleven doet u natuurlijk met een veranda. Ondanks de weersomstandigheden kunt u toch fijn buitenzitten met een veranda. Er zijn verschillende onderdelen die uw veranda van RnW geheel eigen kunnen maken. Niet alleen eigen maken voor uw gewenste uitstraling, maar ook eigen maken tegen bepaald weer.

Voordelen van een glazen schuifpui

Bij harde neerslag of wind is een glazen schuifpui ideaal. Zo kunt u toch het daglicht en het uitzicht van buiten ervaren in de veranda, maar dan met de pui dicht. In koude maanden zorgt een glazen schuifwand er ook voor dat er minder gestookt wordt. Veel mensen zetten bij kou vaak een heather in de veranda. Dit scheelt weer kosten en de warmte blijft onder de veranda, win-win dus! Wil je met warm weer overdekt zitten, maar toch genieten van de frisse lucht? Dan doet u de glazen schuifwand in de veranda gewoon fijn open. 

Geniet het hele jaar door van het buitenleven

Glazen schuifwand pakket

Uw tuin echt luxe laten ogen doet u door middel van een glazen schuifwand in combinatie met een veranda. Het verschil van materialen geeft dat het een mooie combinatie voor het oog wordt. Mocht u een standaard verandamaat hebben, dan is een standaard maat van een glazen schuifwand ook een keuze voor u. Wij hebben voor u een ruime keuze van glazen schuifwand pakketten. Zo kunt u naar wens zelf gemakkelijk uw schuifpui monteren.

 

Veranda en schuifwand op maat

Niet elke tuin, en dus veranda. heeft hetzelfde formaat. Wanneer u een veranda op maat heeft is een glazen schuifwand op maat vaak ook nodig. Niet alleen de afmeting van het glas kunt u kiezen, maar ook welke kleur en dikte het glas mag hebben. Om tocht en kou te voorkomen is het ook aan te raden om een tochtstrip te bestellen voor uw veranda met glazen schuifwand. Als finishing touch zijn de grepen waarmee u een glazen wand openschuift ook nodig om te bestellen/. Onze komgrepen zijn makkelijk te plaatsen en geven een mooie uitstraling op uw glazen schuifwand op maat. 

Klaar om te kopen?

RnW Veranda's is de specialist waar u zowel uw veranda als glazen schuifwand aanschaft. Door het ruime assortiment aan standaard veranda's, schuifwanden én mede door snelle levering, kunnen we snel iets voor u en uw tuin betekenen. Door de mogelijkheden van veranda's en glazen schuifwanden op maat bestellen, kunnen we samen met u echt een droomtuin realiseren.