0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Neem een schuifwand voor uw veranda

Een veranda of tuinkamer is de verlenging van uw woning. In de veranda geniet u van de gezelligheid en warmte van binnen, maar dan heerlijk buiten. In de winter wilt u hier natuurlijk niet de kou van buiten voelen en als het lekker weer is wilt u het hier weer niet te warm hebben. Om het hele jaar door gebruik te maken van uw veranda schaft u een schuifwand aan!

Veranda met schuifwand

Wanneer u een mooie veranda in uw tuin heeft laten zetten, wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Een schuifwand is dan de ideale oplossing. Zo kunt u op late zomeravonden wanneer het afkoeld toch buiten blijven. Of wanneer het regent kunt u de schuifwanden dicht doen en regent het niet naar binnen. Bij alle weersomstandigheden kunt u heerlijk in de veranda blijven zitten. Een glazen schuifwand voor uw veranda oogt daarnaast ook prachtige. Uw veranda of overkapping krijgt direct een luxe uitstraling. 

Glazen schuifwand

Vanuit uw veranda of overkapping kijkt u zo de tuin in. Van dit uitzicht kunt u blijven genieten met een glazen schuifwand. Een glazen schuifwand zorgt ervoor dat u alsnog het licht van buiten binnen in de veranda krijgt. Bij RnW Schuifwanden maken we schuifwanden op maat en hebben we standaard schuifwanden voor uw veranda of overkapping. De glazen schuifwanden kunt u helemaal afsluiten.

Schuifwand op maat

Wilt u een schuifwand voor uw veranda of overkapping op maat? Dat kan bij RnW Schuifwanden. Wij weten als geen ander dat een veranda of overkapping nooit hetzelfde is. Bij RnW Schuifwanden kunt u terecht voor een glazen schuifwand op maat. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen, de kleur van het glas en de kleur van de schuifwand. Ook hierin kunnen wij met u meedenken en kijken.

Glazen schuifpui

Wanneer u op zoek bent naar een mooie én goedkope glazen schuifpui voor uw woning, bent u aan het juiste adres. Wij leveren budget schuifwanden. Bij RnW Schuifwanden vindt u alle onderdelen om uw overkapping of veranda helemaal af te maken met een glazen schuifpui. Een glazen schuifpui heeft veel voordelen, zoals isolatie en warmte in de veranda, maar ook de uitstraling is prachtig. 

neem een schuifwand voor uw veranda 

Neem een schuifwand voor uw veranda

Voor een schuifwand voor uw overkapping of veranda bent u bij ons aan het juiste adres. We nodigen u van harte uit bij ons in de showroom. Hier kunt u niet alleen terecht voor mooie schuifwanden, maar ook voor veranda's op maat en lichtstraten. Waarom kiezen voor ons?

  • Enorm grote voorraad
  • Snel leverbaar (binnen 3 weken)
  • 10 jaar garantie
  • Ook in de avond en in het weekend bereikbaar
  • Gratis op maat gezaagd en schoon geblazen
  • Alle losse onderdelen beschikbaar
  • Uitgebreide service

Bekijk de schuifwanden