0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Ga voor een glazen schuifwand in uw overkapping!

Wat is een overkapping zonder glazen schuifwand? Het antwoord is; niet het hele jaar door functioneel. Onze flexibele S20 schuifwanden zijn daarom de ideale oplossing voor uw huidige of toekomstige overkapping. Zo kan u heerlijk het hele jaar genieten van het buitenleven, maar dan overkapt.

Luxe schuifwanden

Voor glazen schuifwanden met een luxe uitstraling bent u bij ons aan het juiste verkoopadres! Of u nou een houten overkapping met glazen schuifwand wilt of juist een aluminium overkapping met glazen schuifwand; wij staan voor u klaar om te helpen. Ons S20 schuifwanden systeem kan vrijwel overal bevestigd worden! Het resultaat hiervan? Seizoenenlang genieten van uw glazen schuifwand overkapping. 

Met lekker weer onder uw glazen schuifwand overkapping

 Tijdens een warme dag vind u het misschien wel heerlijk om in de schaduw te zitten, waarvoor een overkapping natuurlijk ideaal is. Wanneer uw zomeravondje aanbreekt wordt het misschien wel te fris om buiten te zitten, terwijl u het juist zo sfeervol vindt om in uw tuin te zitten. Hiervoor zijn onze glazen schuifwanden natuurlijk de uitkomst voor. Overdag schuift u de glazen wand open om frisse lucht te ruiken en voelen, terwijl u 's avonds juist de frisheid tegen kan gaan door de schuifwanden lekker dicht te doen. Zo maakt u er een knusse plek van om bijvoorbeeld te borrelen of lekker een boek te lezen. En dat nog steeds meer uitzicht op uw tuin en zonder wind te voelen!

Met koud weer onder uw glazen schuifwand overkapping

Zonder glazen schuifwand in een overkapping is buiten zitten in koude of regenachtige maanden slecht te doen. Daarom kiest u natuurlijk een S20 schuifwandensysteem om ook in de herfst en winter een beetje te genieten van het buitenleven! Zo maakt u er uw eigen knusse plekje van om te chillen of voor gezelschap. 

Schuifwand op maat

Om voor iedere overkapping glazen schuifwanden te kunnen aanbieden, hebben wij schuifwanden op maat! Tijdens het bestellen van een glazen schuifwand voor uw overkapping, wordt er eerst gevraagd om een afmeting. Wanneer deze valt binnen onze standaard afmetingen kunt u direct verder met de vervolgstappen tijdens het bestellen, maar wanneer deze afwijken kunt u gewoon contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Wanneer u wel kiest voor een standaard maat kunt u verder gaan met zelf samenstellen; kies minimaal 3 of maximaal 6 sporen en het aantal glasplaten (maximaal 12). Indien gewenst kan u een langere rail gebruiken, dit kost €76,30 per meter. Vervolgens kiest u uw gewenste kleur uit (RAL 9001 crèmewit, RAL 9010 wit, RAL 7016A antraciet grijs structuur en RAL 9005C gitzwart structuur). 

Opties glazen schuifwanden

Heeft u kinderen of komen er regelmatig kinderen bij u over de vloer? Dan is het verstandig om uw glazen schuifwand in de overkapping te beschermen. Het komt nog weleens voor dat kinderen er geen rekening mee houden dat glas ook kapot kan gaan. Om te voorkomen dat kinderen, of wie dan ook, te hard de glazen deuren open en dicht doen is glasopvang perfect. Vooral wanneer de glazen deur richting een stenen muur gaat met open en dicht doen loopt het gevaar. Een glasopvang is een stukje extra U profiel dat als beveiliging tussen muur of staander geplaatst kan worden. Het glas valt in het U profiel, waardoor het minder snel beschadigd, maar kan ook gebruikt worden als afwerkingsprofiel. Het u-profiel wordt vaak gebruikt in combinatie met tochtstrips! Ook voor deze optie aan een glazen schuifwand overkapping kan u bij ons terecht. 

Bekijk alle materialen en onderdelen

Overkapping maken voor de doe-het-zelver!

Wilt u zelf een veranda of overkapping maken? Dan bent u bij verandaspecialist RnW Veranda's in Helmond aan het juiste adres. Voor doe-het-zelvers zijn wij de beste partij met onze concurrerende tarieven en uitstekende service. Specialist in aluminium en houten veranda's.

Wij maken alle veranda's en overkappingen voor u op maat zonder meerprijs. Snel aan de slag? Dankzij onze grote eigen voorraad en eigen werkplaats leveren wij supersnel. 

Contact